Uslovi korišćenja

Upotreba kolačiča Sajt koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Daljim korištenjem ove web lokacije i njenih stranica pristajete na korištenje cookiesa. Ovaj sajt koristi servise koje obezbeđuju treća lica ( Google analytics, Facebook share) i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama.

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice koriste Internet kolačiće kako bi pratili posećenost sajta. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće.

Vi uvek možete da odbacite kolačiće na Vašem računaru tako što ćete promeniti podešavanja web pretraživača. Tačna lokacija podešavanja zavisi od pretraživača koji koristite. Svi web pretraživači Vam omogućavaju da izbrišete kolačiće pojedinačno ili sve odjednom. Način na koji se ovo izvodi zavisi od pretraživača koji koristite.

Za dodatne informacije možete pročitati članak na sajtu Wikipeda.

Zabranjeno je kopiranje bilo kog sadržaja,  sa bilo koje strane  sajta. Svaki govorni segment i audio zapis na ovom sajtu zaštićen je zakonom o autorskim pravima i ne može se koristiti van ovog sajta,  ni pod kojim uslovima bez prethodne  saglasnosti njegovih autora. Svi fajlovi na sajtu postavljeni su isključivo kao demonstrativni primeri,  vokalnih-audio-vizuelnih tehnika. Primeri nemaju za cilj niti jedan vid promocije proizvoda koji se u okviru demo primera čuju ili vide na sajtu.